God morgen fra Drammen! Jeg er tilbake fra hytta med ny energi, ny macbook og nytt håp om å få sendt inn klippene fra Gran Canaria til serieprodusentene. Macen krasjet jo som dere vet under oppholdet, men det ser ut som Elkjøp på Buskerud Storsenter har fått reddet det meste! Bildene er hvertfall i trygge hender, og jeg satser på at jeg finner videoklippene om noen få strakser. I dag er det kun NI dager til jeg hopper på flyet til Rhodos med nok en femellegjeng! Denne gangen reiser jeg sammen med Maren, den nye redaktøren i Femelle.no, Marlene, Ida, Iselinn og Julie Viktoria! Vi skal bo på en lekker villa ved havet i Lindos og har eget basseng! Her skal vi selvfølgelig blogge, ha photoshoots, spille inn sesong to av «Femellebloggerne» og nyte livet i en ukes tid. Om noen av dere har noen erfaringer med Lindos og Rhodos generelt (gjerne båtturer, opplevelser med leiebil, restauranter og utesteder) så legg igjen en kommentar! 😀

IMG_5666-683x1024

Traileren for sesong 1 av «femellebloggerne» finner du forresten HER eller på bloggen kl 12.00 i morgen ♥