Før avreise til Gran Canaria mottok jeg to av de nye hårpleieseriene til Schwarzkopf. Den ene serien har fått navnet «million gloss» og kommer i blå forkledning, og produktet jeg likte best var helt klart håroljen for tørt, nordisk hår. Shampooen og balsamen valgte jeg å gi til samboeren min da den luktet litt for stramt for meg (perfekt for menn!) men denne oljen får en fast plass i beach-bagen på Rhodos neste uke. Jeg testet den for første gang rett etter jeg kom fra stranden da jeg ikke hadde tid til å vaske og føne håret før vi skulle spise i Puerto Rico. Håret var veldig tørt og sprøtt, og det manglet glans. Her har jeg gått over håret med oljen UTEN å gre gjennom det, og jeg følte meg tusen ganger freshere med en gang!

IMG_6751IMG_4873

– innlegget er sponset av Schwarzkopf, og meningene er som alltid helt ærlige –