Helt siden jeg studerte kokkefaget på videregående har jeg elsket å lage mat. Jeg liker å teste ut nye smaker, blande sammen ingredienser folk kanskje ikke har brukt så mye sammen før, og tilsette eksotiske smaker i en ellers kjedelig, typisk-norsk rett. Da jeg var student pakket jeg inn de (kjedelige) stekte nudlene mine i vårrulldeig, og med rømme som tilbehør og et kvarter i stekeovnen ble det noe av det beste både jeg, og mine venner hadde smakt. Er det ikke rart hva man finner på med studentøkonomi? Senere la jeg til chilimarinert svinekjøtt og litt wokede grønnsaker, og disse «nuddelbollene» er fortsatt en stor favoritt på kjøkkenet. En annen ting som henger igjen etter videregående er komponeringen av ingrediensene på selve tallerkenen. Sansene er viktige, og maten smaker mye bedre om den lukter godt og ser pen ut. Her er litt inspirasjon:

collage

Du kommer til oppskriftene ved å trykke på oppskriftkategorien HER. Bon apetìt ♥