Jeg er en av de heldige nordmennene som er medfødt en gyllen og gultonet hudfarge som gir meg fordelen av å bli raskt brun og sjeldent solbrent. Selv om jeg aldri har vært på selve Gran Canaria tidligere så jeg ikke for meg at jeg skulle få en brunfarge som var verdt å vise frem når jeg kom hjem igjen til Norge. Etter å ha vært to uker i både Lanzarote og Fuerteventura uten å bli spesielt mye brunere hadde jeg inten forventninger når det kom til brunfargen på denne reisen. I kofferten vår lå det et par bokser fra Good for Me, og selv om jeg tidligere har vært skeptisk til betakaroten tok jeg sjansen på å teste produktet i Gran Canaria og i disse to ukene i ettertid. Betakaroten skal egentlig tas en stund før avreise, men selv om vi ikke rakk dette føler jeg brunfargen kom raskere enn ved tidligere sydenturer. Den har også vedvart bedre enn tidligere, og jeg vil påstå jeg er like brun nå som dagen jeg kom hjem – noe som er helt supert da jeg reiser videre til Hellas allerede på søndag!

Betakaroten skal bidra til dypere og langvarig brunfarge, sterkere immunforsvar, stimulering av pigmentdannelsen i huden, å hjelpe mot solskader og forhindre tidlig aldring av huden, samt beskytte mot de farligste UV-strålene. Foreløpig kan jeg kun gå god for brunfargen, men gjennom utdanningsløpet på kokkelinja lærte jeg mye om mirakelbetakarotenet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, mango, aprikos og spinat.

712775280 655990808

Du som leser dette får betakaroten fra Good for Me for kun 99,- kroner for to måneders bruk ♥