Nå blogger jeg fra SAS-hotellet på Gardermoen, og vi har fortsatt ikke fått informasjon om flyets avgang. Vi vet vi har lov å sjekke inn bagasjen, og vi har mottatt matkuponger som vi kan bruke på hele terminalen, men vi har ingen anelse om når vi faktisk er fremme i villaen i Lindos. Foreløpig er flyet 11 timer forsinket, men de tar heldigvis godt vare på oss. Vi har nettopp spist en deilig lunsj på flyselskapets regning, og som vi alle vet så er gratis mat god mat! Vi har også fått utdelt hver våre hotellrom bare 100 meter fra bag-droppen på flyplassen, noe som selvfølgelig er helt fantastisk selv om jeg helst ville foretrukket bikini og daiquiries ved bassengkanten. Grunnen til forsinkelsen er, som damen på flyplassen pent sa, at flyet er «ødelagt». Jeg har jo crazy-cat-lady flyskrekk, så for meg var det jo verdens ende å høre at et fly i det hele tatt kunne gå under betegnelsen «ødelagt».

IMG_7791

For dere som ikke har smakt denne aloe-vera drikken, go get it! Verdens beste! #SponsMegDa

IMG_7796IMG_7798IMG_7797

Men jeg har fått masse nye klær fra Junkyard, og alt ser ut til å passe perfekt – så det er da noe ♥