Endelig fremme! Åh, det er så sinnsykt deilig å våkne til denne utsikten! Vi har endelig kommet frem vil vakre Seastone villa i Pefki utenfor Lindos i Hellas, og i dag har vi ikke gjort annet enn å handle inn matvarer for uken som kommer og tilbragt fler timer ved bassenget med undervannskamera, baderinger og bacardi breezers. Siden vi er så heldige å ha leiebil skal vi ta en kjøretur til Rhodos by for å handle inn det vi mangler av klær til de personlige antrekksbildene som kommer på bloggen senere i uken. Jeg skal hvertfall kjøpe pull & bear-kjolen jeg hadde fra Gran Canaria – den krympet nemlig i vask her om dagen, og jeg klarer ikke en sommer uten den kjolen nå som jeg endelig hadde funnet den. Hvordan er livet i Norge? Hører rykter om regn og fire grader? 😉

IMG_7826IMG_7884IMG_7818 IMG_7820IMG_7858

Bildene er tatt av søteste Ida Svean som er en av femellebloggerne på tur ♥