Piercinger, vannpipe, free shots, longdrinks, shopping og Alexander bar. For en kveld! Vi startet med å ta leiebilen inn til selve Rhodos by for å shoppe og spise middag, og etter å ha handlet og kjørt i oss fire pizza, en gyros og et grillspyd løp vi gjennom nybyen for å finne bargata vi hadde hørt så mye om. Etter å ha løpt forbi fler piercingstudioer bestemte vi oss for å hoppe i stolen alle mann. Vi endte alle opp med nye piercinger i øret – alle bortsett fra Ida. Selv tok jeg en tragus på høyresiden da den forrige hadde grodd igjen. Vi endte etter mye om og men opp i bargata, og havnet på Alexander bar. Her fikk vi gratis drinker og shots hele natten mot at vi skapte god stemning – noe vi selvfølgelig fikk til! Her ble det vannpipe-røyking, rumperisting, rop og skål, så du kan tro vi er slitne og utslitt i sola i dag!

IMG_7904IMG_7907IMG_7920IMG_7910IMG_7921IMG_7924IMG_7933IMG_7953