God morgen fra fantastiske seastone villa! I skrivende stund ligger jeg halvnaken på et håndkle ved bassenget og koser meg med en iskald pepsi max, mens jeg mimrer tilbake til onsdagens ville tur til Rhodos. Takket være Jonas på Svea hotell fikk vi hvert vårt sponsede rom slik at vi fikk dratt kvelden lengre ut. Faktisk dro vi den helt ut til soloppgang, og vel så det. Nattmaten ble servert klokken 08.00 på en hjørnerestaurant på Mandilara Nikiforou street, og kom i form av en halv liter vann og en stor club-sandwich med french fries.

Vi var innom Dream bar, Alexander bar, Colorado og metalpuben. Alle ligger rett ovenfor hverandre i barstreet, like ved Grabbarna Grus – som selvfølgelig var stengt på grunn av sesongen vi er i. Favoritten ble Alexander bar hvor innehaverne spanderte ALT, og deretter Colorado som byr på topplistemusikk covret av fullt band. Dødskult! Dream eies av samme eier som Grabbarna Grus, så det var litt av den samme feelingen der: mye harry svensketopper, afterski-musikk og andre spotify-slagere. Metallbaren var liten og intim, og var mer for de eldre. Her var det rockemusikk fra vinylplater, og jeg fikk en whisky med isbiter i det jeg gikk inn døren. I bargata er det noe for alle – til og med strippeklubb.

IMG_0853 collage

Hotellet vi fikk bo på var relativt nytt, så alt sto i stil til hva man finner i norske interiørmagasinet. Stoler fra HAY, Vogue-inspirert kunst, fargerike detaljer, og flott bar og barista-avdeling hvor vi fikk servert gratis vann og juice. Det er som Jonas selv fortalte oss: «det er kvinnene som bryr seg om interiør og detaljer – derfor har vi pusset opp etter en kvinnes smak». Kloke ord – han har naturligvis helt rett. Hotellet lå to minutters gange fra barstreet, fem minutter fra havet og strandlinjen, og midt i sentrum av shopping, seerverdigheter og restauranter. Servicen var upåklagelig, eieren var alltid tilgjengelig på mail og telefon, og de ansatte var utrolig hjelpsomme og hyggelige – både når skoen min ble ødelagt og de måtte lime de for meg, og når jeg måtte til sykehuset i går morges på grunn av for mye vann innenfor trommehinna. Dette stedet anbefales på det varmeste! Og du.. hils Jonas fra meg!

IMG_0860

Jeg elsker dette stedet, og jeg elsker denne gjengen! Etterpå skal jeg anbefale en restaurant i sentrum ♥