Look at that view! I går var planen å kjøre til Lindos for å spise middag, men taxisjåføren anbefalte oss å teste ut en skjult perle på veien bort. Planen var at vi fikk maten gratis om vi ikke var fornøyd, og da blir man jo som regel fornøyd, ikke sant? Vel, de fortjener all ære. For en plass. For en utsikt. For en mat! Og for ikke å snakke om drinkene vi bestilte! Hvem bestemte seg for å blande chamapogne med sprite, jordbær og brunt sukker? Give that man a medal! Ser ut som jeg har en ny twist på champagnefrokosten til 17. mai i år 😉 For første gang bestilte alle jentene forskjellige retter. Jeg gikk for mixed grill med lammekoteletter, village sausage, gresk rollerburger, kyllingfilet, svin og biff, mens de andre valgte alt fra en typisk «greek platter» til lammeskank og gryter. Idas biff med peppersaus ble en soleklar favoritt i mine øyne, og vi har allerede bestemt oss for å reise tilbake i kveld etter å ha vært på dagstur til Lindos. Om dere noensinne er i området, sjekk ut Coralli restaurant! Og hils fra de norske jentene fra Femelle.no – he will recognize us!

IMG_8658IMG_8665IMG_8692IMG_8690IMG_8686IMG_8681 IMG_8675IMG_8695

Frister det med litt gresk grillmat til kvelds, eller? Gjett om jeg skal svinge meg på kjøkkenet hjemme!