IMG_8401 IMG_8397

Favorittmagasinet som jeg selv har jobbet for, solbeskyttelse i form av lipgloss fra Hawaiian Tropic, solkrem fra Dina Belle, caps fra Junkyard og solbriller fra Ebay – og betakaroten fra Good for Me. Det er en liten ting dere må vite om solbeskyttelse, og det er dette: solfaktor gjør deg IKKE mindre brun. Du blir fortsatt brun, men huden din utsettes ikke for de farlige UVA og UVB-strålene som skader huden, fremhever aldringstegn og virker kreftfremkallende i cellene på hudens overflate. Solbeskyttelse er derfor ikke bare viktig for å beskytte mot hud – og føflekkreft, men du gjør deg selv en tjeneste ved å unngå rynker, fregner, pigmentflekker og føflekker. Jeg bruker solbeskyttelse fra Dina Belle i solfaktor 15 for ansikt og 30 for kropp. Jeg har i senere tid blitt anbefalt å bruke nettopp denne styrken da solfaktor 50 kan inneholde mye annet «rart» på ingredienslisten for å få til den høye faktoren. Jeg har også lært at det kan være kvisefremkallende å bruke for høy faktor eller vannfast solbeskyttelse i ansiktet da produktet kan inneholde mye «fyllstoffer» som silikon. I tillegg til dette bruker jeg betakaroten fra Good for Me. Dette gjør at jeg likevel blir fort brun, og når jeg først er brun har jeg lov til å slappe av litt med solfaktoren. Med andre ord går solbeskyttelse og betakaroten hånd i hånd. Smart?

IMG_8407

Da håper jeg dere lærte noe nytt fra denne femelleturen 😉 Haha! Nå drar vi faktisk hjem til Norge, og jeg står klar for å ta farvel med den deilige villaen vi har fått lov å bo i. Villaen fortjener et eget blogginnlegg, og det skal dere få se i morgen. Nå kjører vi avsted til Rhodes airport – litt tidligere enn vi egentlig må. Vi har nemlig funnet ut at Rhodos har en egen VS-avdeling! Hello underwear – and bikinishopping! Og takk for nå, Lindos. Jeg har hatt en helt sinnsyk ferie, og ser allerede frem til en uke på Nikki Beach i Marbella med nye femellebloggere! Vi skrives igjen fra sofaen i Drammen! Ha en fin dag, og ønsk meg en god flytur. #flyskrekk ♥