Det finnes mange fordeler ved å blogge, og en av de er å få gå på events og pressevisninger. I går var jeg invitert til Bestsellers showroom på Alnabru, og jeg fikk ta med meg et par fine bloggkolleger. Jeg, Sandra, Anniken og Kamilla fikk privatsjåfør til lokalet, og fikk servert den nydeligste lunsjen i form av croissanter med marmelade, nydelig ost og spekeskinke, fancy drikkevarer og en nyydelig sjokolademousse. Etter å ha skravlet litt og stappet i oss et par hundre kalorier kastet vi oss over høst – og vinterkolleksjonen til Bestsellers kjedebutikker. Jeg fant mange favoritter fra både Vero Moda, Vila, Pieces, Selected Femme, Noisy May og Object, og fikk merke favorittene til senere samarbeid.

IMG_8968IMG_9014IMG_9012IMG_9011IMG_9005IMG_9003IMG_9002IMG_9001

Og til dere som har lest bloggen til Sandra i dag: her har dere det berømte garn-bildet. Jeg både ler og rødmer ♥

IMG_8952IMG_8956IMG_8957IMG_8962IMG_8967

Jeg hadde forresten ALDRI trodd jeg skulle kle mintgrønn, men tror du ikke jeg ble hektet? Teddy to be mine!

IMG_8993IMG_8984

Vero Moda kommer med tidenes paljettkjole, og jeg ser allerede for meg nyttårsaften i denne. Soon to be mine!

IMG_8977IMG_9026IMG_8997

Etter eventet ble vi kjørt til Oslo City for en kaloriladet kaffedate på Starbucks. Gud så deilig det er å omgås andre bloggere! Kan kan ikke si det flere ganger, men felles interesser scorer HØYT når det kommer til vennskap. Det er aldri et stille sekund, og alle har alltid noe å prate om. For ikke å snakke om hvor enkelt og greit det er med bildetaking! Jeg kommer senere til å skrive litt om hva vi får se i høsten og vinterens motebilde, men foreløpig nøyer det seg med disse teaser-bildene.