Annonse: Vinn denne festivalpakken ved å følge @Haugaard91 på Instagram! Vinneren kåres søndag 24. mai ♥IMG_9039

Vinneren er Celina! 

Sun Protect & Bronze Tan Activating Protection Oil SPF 20: Den første beskyttende oljen fra NIVEA Sun har en aktiv ingrediens – Pro Melanin – som aktiverer hudens naturlige pigmentering. Samtidig har den et særlig effektivt system av UVA/UVB-filtre som beskytter huden.

Sun Anti-age Face Sun Cream SPF 30: Med en svært effektiv balanse av UVA-, og UVB-filter gir ansiktskremen en øyeblikkelig og langvarig beskyttelse og forebygger tidlig aldring av huden.

Lip Butter Coconut: Nivea lanserer nå Lip Butter Coconut med søt kokossmak. Denne sommergodbiten er kun tilgjengelig i et begrenset opplag våren og sommeren 2015. Produktet er tilgjengelig på H&M fra uke 18.

Gentle Cleansing Wipes: Disse renseserviettene med naturlig mandelolje og Hydra IQ rengjør og tilfører fuktighet til tørr hud, og fjerner effektivt makeup, til og med vannfast mascara.

Dry Comfort Roll-On: Få ekte selvtillit med behagelige tørre og velpleide underamer som varer hele dagen : Ingen fuktighet, ingen kroppslukt.

SENSITIVE 3 IN 1 MICELLAR CLEANSING WATER: 3 in 1 Micellar cleansing water rengjør, fjerner make-up og tilfører fuktighet i ett eneste steg. Takket være den innovative micellar-teknologien rengjør den ekstra mildt, samtidig som den er svært effektiv.