Norge i rødt, hvitt og blått: et alternativ jeg selv har gått for de siste årene. Jeg valgte førerkort fremfor bunad i konfirmasjonen min, men det ligger høyt oppe på ønskelisten min den dag i dag. I mellomtiden bytter jeg på tre typer antrekk for å feire Norges nasjonaldag, og en av de er den klassiske hvite, fotside kjolen med røde og blå detaljer i tilbehøret. Send fokuset til håret ved å pynte deg opp litt ekstra med en fin flette!

Skjermbilde 2015-05-16 kl. 11.59.04

Den orientale versjonen: antrekket jeg mest sannsynlig går for i år. Vi vet alle at festival og 17. mai går i stikk motsatt retning på antrekksskalaen, men ved å tone ned en orientalsk kjole får jeg den looken jeg vil ha. Jeg kommer til å matche kjolen med en hvit blazer eller dongerijakke, og tone det hele ned med hvitt tilbehør og nude make-up. Til denne looken ville jeg valgt nedsluppet hår eller en slapp flette eller hestehale.

Skjermbilde 2015-05-16 kl. 12.50.43

Dress for tyngre regnværsdager: det er kjent at kvinner kan bruke dress på lik linje som menn, og når regnet melder sin ankomst er det kanskje ikke så dumt likevel. Selv ville jeg valgt et par kule, sorte highwaistjeans med en blondetopp og en blazer og rocket det opp med detaljer i rødt for å få inn litt av flaggets farger. Røde lepper er selvfølgelig lov på 17. mai, men husk da å tone ned øyesminken.

Skjermbilde 2015-05-16 kl. 12.58.43

Det er meldt regnvær i store deler av landet i morgen, husk å få plass til både paraply og make-up i vesken! ♥