Det nærmer seg nasjonaldagen, og landet er dekket i regnskyer. Kanskje ikke et stort sjokk, men likevel trist. Kjolen henger ensom på en henger utenfor klesskapet og venter på å bli dratt over skuldrene, men det kan se ut til å bli for kaldt for den i morgen. Hvem vet om jeg i det hele tatt kommer meg opp av sengen for å se på russetoget? Jeg skal nemlig jobbe som bartender i backstage-avdelingen på Buskeruds største russetreff, Drammenstreffet, og istedenfor å drikke meg gladfull på byen skal jeg «riste milkshake» for Morgan Sulele, Adrian Emile og resten av gutta i «Innertier» som ligger tett i toppen på Spotify om dagen. Jeg skal synge «langt igjen å gå» på full hals sammen med russen og kose meg i en ellers uvanlig situasjon. Jeg gleder meg faktisk! Hva er deres planer i dag? Ta turen innom Drammenstreffet i Lierskogen om du er russ da vel!

IMG_9040 IMG_9043

Men før det skal leiligheten skinne til 17. mai, og jeg skal nyte mine hjemmelagde proteinkuler som er laget med inspirasjon fra Nutraminos diet-bar. Chai latte er helgetradisjon, og radioen spiller på fullt for å varme meg opp til en runde med moppen. Vi skrives forhåpentligvis i morgen ♥