Enten du har sorte, stikkende prikker oppover leggene, eller mørke, uflatterende dun på overleppa så er du én av mange med uønsket hårvekst. Selv har jeg vært heldig som fikk utdelt saktevoksende, blonde dun, men jeg tar meg selv i å glemme å barbere meg på legger og under armene rett og slett fordi det trengs så sjeldent. Nå kan jeg legge høvelen på hylla og unngå de pinlige vokstimene – forhåpentligvis for alltid.

IMG_7986

I samarbeid med Philips har jeg mottatt den nye hårfjerningslaseren, Lumea Precision Plus, og forrige uke testet jeg produktet sammen med to venninner. Etter å ha pugget og lest oss gjennom bruksanvisningen testet vi med en lysbehandling for å sjekke om vi fikk noen reaksjoner. Dette kommer som regel innen 24 timer, og reagerer du ikke på behandlingen kan du starte med større område. Foreløpig har jeg testet leggene, men Philips Lumea Precision Plus kan også brukes på ansiktsdun, underarmshår og på bikinilinjen.

IMG_9063

1. Fjern hårene på stedet du bruker IPL-en på vanlig måte. Unngå bruk av hårfjerningskrem da det ofte ligger igjen små rester av denne på huden og dette kan gi en reaksjon.

2. Unngå å bruke over tattoveringer. Lysbehandlignen kan påvirke fargene i tattoveringen din, så unngå å bruke på tattoverte områder.

3. De første gangene kan du bruke denne engang annenhver uke. Du må nok fjerne hårene på vanlig måte innimellom. Men jo flere ganger du bruker din IPL, dess lengre tid vil det ta før hårene vokser ut igjen.

IMG_9066IMG_9068

Husk å holde laserstrålene langt unna øynene, så unngå å bruke laser på bryn og ansiktshår i nærheten av øynene. Laseren kommer i en pen pakke med egen oppbevaringspose, fler laserhoder til forskjellig bruk, og en pusseklut til å holde maskinen ren. Philips Lumea Precision Plus IPL får du kjøpt på alle kjente elektromarked, og produktet har en pris på cirka 4500,- kroner. Dette produktet erstatter barberhøvelen og den ubehagelige vokstimen, så på fremtidig sikt er det en god investering. Og best av alt – du kan dele den med både venner og familie! Ønsker du å lese mer om maskinen kan du klikke deg inn på Elkjøps hjemmesider her (best pris) eller hos Expert her.