Jeg har vært hekta på vippeextensions siden desember 2013, og har hatt vipper non-stop i ett og et halvt år med unntak av en liten pause i fjor sommer. Det er først nå jeg har fått testet vippene i saltvann og klor, og jeg må virkelig si jeg er imponert over hvor godt de har holdt. Jeg er tidenes badeløve, og selv om jeg har hoppet, tatt salto, bomba eller stupt så sitter de fleste fortsatt på – som støpt! Det er utrolig deilig å kunne ligge på stranda uten sminke når man har vipper og tatoverte bryn, og det har betydd mye for selvtilliten – spesielt nå som vi har filmet mye til webserien vår. Sist jeg var på Hokksundklinikken fikk jeg etterfylt med 14 millimeter med den største bøyen da mine egne hadde vokst ganske fort ut. Jeg er SÅ fornøyd! I morgen skal jeg fjerne vippene som har blitt slitt på sydentur, og så skal jeg kjøre på med 14 millimeter igjen.

Hokksundklinikken ligger i Stasjonsgata i sentrum, og både Madeleine og Camilla er utrolig dyktige og hyggelige jenter. De tar 700 kroner for nytt sett, og alt fra 50-500 kroner for påfyll. De er byens beste og billigste på vipper, men har også spesialisert seg på hyaluronica-injeksjoner, hudpleie, voks og kostholdsveiledning. Facebooksiden finner du her.

IMG_4263
IMG_4271

Ta kontakt med Madeleine på Facebook HER. Mine behandlinger er sponset ♥