YO! Det er fem dager igjen til Findings Festival, og jeg har allerede skrevet pakkeliste. Jeg skal ærlig innrømme at jeg sliter litt med å komme i festivalstemningen når jeg vet at den foregår midt i Oslo sentrum, men det stopper ikke meg fra å dra på meg blomsterkransen og flash-tatoveringene. Jeg er klar for å danse til Avicii og synge med Jessie J, og håper det blir en solrik helg med mye øl, latter og god musikk. Hvor vi skal overnatte er ikke bestemt ennå, men jeg regner med det blir i sentrum av tigerstaden slik at jeg kan drikke frappe og juice til frokost, spise MAX-burger på natta og nyte et glass hvitvin til lunsjen på Aker brygge. Dette blir definitivt annerledes enn Hove og Roskilde, men jeg tror det kan bli gøy! Kjenner jeg noen som skal på Findings Festival til helgen? Isåfall – holla at me!

Skjermbilde 2015-05-01 kl. 18.12.59

Blonder, frynser, fargerike print, ripped jeans, hodepynt, armcandy, flashtattoos, solbriller og sandaler ♥