I dag startet jeg dagen med et par behandlinger i Helens beautybasement i Porsgrunn. Helen er tanten min, og hun har i mange år drevet en av byens beste skjønnhetssalonger hjemme i sin egen kjeller her på Kjølnes. Ventelistene er flere uker lange, men i pinsen har hun fri og hadde tid til meg. Jeg har fått rens og maske, men også syrepensling og krystallsliping. Alt er noe jeg virkelig trengte, spesielt med tanke på at jeg har hatt en to-dagers i helgen. Nå er huden blank, stram og fresh, og ansiktet har fått nye, blanke ark før sommeren.

Krystallsliping: Dette er en slipebehandling som med små krystallkorn og vakuum fjerner døde hudceller fra overflaten. Krystallene kan forbedre ujevnheter, akne, urenheter, arr, store porer, pigmentering, solskadet hud, linjer og rynker samt øke hudens spenst og styrke. Jeg trodde det skulle være en relativt smertefull behandling, men jeg merket virkelig ingenting!

Syrepensling: Dette har jeg testet før, og sist var jeg veldig fornøyd! Både sliping og pensling er en kur som anbefales å ta over fler behandlinger. Sist testet jeg 30%, men i dag gikk jeg for 35% AHA kojic acid. Denne syren etser seg ned i huden og fungerer som en peeling som får frem ny, frisk hud – gjerne kvisefri, blank og fri for rugler og urenheter. Etter syrebehandlingen er det viktig å holde ansiktet mest mulig unna solen, så unngå overdreven soling eller solarium de første to ukene. Dette er for å unngå pigmentflekker i ansiktet etter syrebehandlingen.

Krystallene og syren jobber bra sammen og det er anbefalt å ta disse samtidig. Behandlingen koster 950 kroner.

IMG_9176IMG_9173

Du finner Helens Beautybasement i Kjølnesgata 14, 3915 Porsgrunn. Bestill time på telefon 41413874 🙂 Facebooksiden ble i dag oppdatert med nye priser og informasjon, og linken finner du her. Sjekk ut @helens_beautybasement på Instagram også!

IMG_9129IMG_9137IMG_9139IMG_9171

Bildene er forresten tatt av kusinen min på elleve år. Er hun ikke flink? ♥