De fleste av dere har kanskje fått med seg hvor trendy det har blitt med trendsåper på badet? Du ser det hos Caroline Berg Eriksen, Lene Orvik, Cath in the City og mange fler, og nå har jeg kommet dit selv. Baderomshyllene mine er pyntet med trendflaskene fra L’usine, og jeg elsker det grafiske designet til det rustikke badet mitt. Jeg har mottatt to forskjellige håndsåper, en shampooflaske, balsam og bodylotion, og det gjør så utrolig mye med stilen på badet! Jeg har valgt å plassere flaskene på flisekanten over toalettet – da når jeg de lett fra både dusjen og vasken.

IMG_9072

360: Denne håndsåpen med antibac er perfekt for kjøkkenet og toalettbesøk. Beriket med mintekstrakter, duft av lemongrass og desinfiserende uten å tørke ut huden. Det er en såpe, så det holder ikke å smøre inn hendene som med en vanlig antibac – her må det skrubbing og skylling til.

361: Håndsåpe med fuktighetsgivende ingredienser basert på vitamin E, duft av verbena og bomullsblomst.

362: Denne shampooen med duft av lemongrass gir fukt og næring til håret mens den samtidig fjerner alle rester av styling. Denne inneholder vitamin E og mandeloljeekstrakt. Den skummer lite og fungerer flott på hårets glans, volum og slitte tupper.

363: Denne balsamen har de samme ingrediensene som shampooen, og kommer også med en duft av lemongrass. Den fukter og beskytter håret, og passer fint for alle hårtyper. Denne fungerer veldig fint på tørt og nordisk hår, og virker som en fuktgivende kur på slitte tupper.

IMG_9074

364: En fuktighetsgivende bodylotion med sheabutter som fukter dypt og lenge. Også her finner du lemongrass!

Produktene stammer fra Frankrike, men kommer snikende inn til Norden i skrivende stund. L’usine ønsker å satse på trendy forbruksvarer til billige priser, og ønsker å legge seg på en utsalgspris til rundt 50,- kroner. Ønsker du mer informasjon om produktet, teste det, eller bli forhandler, ta kontakt med anki@realpr.no ♥♥♥