Om ikke denne helgen blir bra, så vet ikke jeg! NRJ har gitt meg gratis billetter til årets Findings Festival, og jeg reiser inn med kjæresten, to gode venner, to kolleger og maaange bloggere! Det er nemlig femelletreff i Oslo i morgen, og selv om jeg danser til Broiler mens de drikker vin på Sudøst håper jeg vi rekker å møtes på et av hovedstadens utesteder på kvelden. Jeg klarte å skaffe Rhodos-jenta Ida sponset overnatting på Scandic Helsfyr, så vinstrajenta kommer også nedover for å feste med oss. Selv bor vi på Comfort xpress på Youngstorget – sentralt og relativt nær stadion festivalen arrangeres på. Kofferten er pakket full av festivalklær, og selv om værmeldingen tyder på regn, lyn og torden har jeg ikke pakket med meg en eneste regnjakke eller paraply. Hvordan det går får du sett på mystory @Haugaard91 på Snapchat. Macbooken blir med på festival, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med fine bilder i morgen tidlig.

IMG_8601

Hvem andre skal på Findins Festival i helgen? Kanskje vi ses ♥