Under årets Findings Festival har vi vært så heldige å få lov å bo i toppetasjen på det sentrale hotellet Comfort xpress youngstorget i Oslo, og vi har hatt et fantastisk opphold! Vi sitter fortsatt i sengen og kikker ut av de store, åpne vinduene, og manageren har sagt vi får være her så lenge vi ønsker. Hotellet ligger sentralt i nærheten av Youngstorget og Sentrum Scene og er perfekt for både korte og lengre opphold. Ettersom dette er et ekspresshotell serverer de ingen måltider, men i resepsjonen finner du likevel alt du måtte ønske av kaffe, te, andre drikkevarer, alkohol og kiosk-mat. Frokost var ingenting vi savnet da hotellet ligger rett ved ulike matbutikker og serveringssteder, og nattmaten slukte vi i form av en pizza på bowlingen og kebab i nærheten av Cafè Sør. Hotellet hadde derimot en nydelig takterrasse med utsikt over hele byen, og her ble det vorspiel:

collageIMG_9305IMG_9308IMG_9343IMG_9347IMG_9352IMG_9354IMG_9362