I går spiste jeg noe jeg aldri har spist før, takket være Adams matkasse og oppskriftheftet deres som følger med. Etter å ha bodd for seg selv i fem år blir man et vanedyr på kjøkkenet, og det går ofte i de samme rettene. Den siste måneden har bydd på mange restaurantbesøk, ferieturer, jobbseminarer og venninnekos, så før jeg fikk kassen på døren var jeg rett og slett matlei. Mandag ettermiddag ringte sjåføren på døren, og inn kom han med en svær eske med kjølige råvarer og en enda større eske med frukt, grønnsaker og tørrvarer. I går lagde jeg en deilig glasert laksefilet med mangosalat og basmatiris. Oppskriften sa tomat istedenfor paprika, men når hunden din sluker alt som havner på gulvet så er det ikke lenger opp til meg – så paprika ble det, og det ble godt. Laksefileten grillet jeg i ovnen i seks minutter på 180 grader, og marinaden er enkelt bygget opp av olivenolje, soyasaus, honning, ingefær, hakket chili og sesamfrø:

IMG_9385collagestep1 step2 step3

Adams matkasse leverer de beste råvarene rett på døren, og fra uke til uke kan du bestille forskjellige kasser. Jeg bestilte originalkassen for to personer, men du kan både endre antall personer og velge barnekasse, ekspresskasse og fri-for-kassen som er for de med gluten og laktoseintoleranse. Første gang du bestiller får du en prøvepris, og her finner du på en rettferdig måte ut om dette er noe for deg. Adams matkasse er tidsbesparende, inspirerende og sunt, og jeg er allerede hektet etter å ha fått servert min første kasse. Alle råvarer levde opp til mine forventninger, og selv om jeg tidligere har hørt at slik mat levert på døren kan ha dårlig kvalitet på frukt og grønt så følte jeg det helt motsatt. Alt var friskt og fint i både farger og konsistens, og fruktfatet mitt er overlesset av mango, druer, plummer, epler, pærer og appelsiner.

IMG_9387

Alle mine lesere får selvsagt gode rabatter, og med DENNE LINKEN får du 20% avslag på prøvekassen når du legger den i handlekurven. Du får også en gratis fruktkasse på 4,5 kilo til en verdi av 149,- kroner når du bestiller med min kode. Bestill matkassen HER, og motta den allerede neste uke. Bon apetit ♥