Oda Wam Hansen er etter min mening Drammens beste kosmetiske sykepleier, og nå har hun startet helt for seg selv etter å ha vært innom både Ung og Unik og Wennesklinikken. Jeg har gått fast til Oda siden starten av desember i fjor, og hun har gjort underverker for huden min! Oda er utdannet sykepleier med en videreutdanning innen botox og fillers. Ved siden av dette har hun grunnleggende kurs i hudpleie og kjemisk peeling som jeg har fått utført. Nå som hun har startet for seg selv er hun friere til å besøke andre byer og klinikker, så du trenger ikke nødvendigvis å bo i Drammen for å få behandlinger av Oda.

IMG_4517

Oda bruker hovedsaklig teosyal og botoxin, men har også kurs i hyaluronica. Oda kan reparere tørre eller skjeve lepper (som allerede er fyldige, slik som mine) mørke ringer under øynene, overproduserende svettekanaler i armhulene og muskelslapphet i ansiktet. Hun jobber også med løft av kinnben, utfylling av rynker og forstørrelse av lepper – og her er hun generøs og ærlig i meningene sine. Hun lager aldri overdrevne resultater, og jeg har ennå ikke opplevd å se at noen av hennes kunder har kommet ut av klinikken med duckface-liknende nebb slik man ofte ser andre steder. Hun redder også hudproblemer, og har tatt seg av meg i situasjoner jeg trodde alt håp var ute. Før brukte hun ELIXIR som jeg tidligere har skrevet om, men nå er det hudpleieserien fra Duvè Medica som er fast inventar. Dette er noe jeg skal teste selv også, og jeg lover å komme med en god anmeldelse på bloggen i ettertid.

Oda er trygg og god, og hun er alltid ærlig med resultatene sine og hva hun kan forbedre med kundene sine. Hun er rask og smertefri, informativ og kunnskapsrik, og sist men ikke minst; flink i faget sitt. Jeg vet om fler som reiser land og strand rundt for å få behandlinger av Oda, og kan varmt anbefale denne dama videre til min familie, venner og blogglesere.

IMG_4544

For konsultasjon og timebestilling, ta kontakt med Oda på Facebook HER