Wet brush fra HH Simonsen – en børste som løsner floker i både tørt og vårt hår. Ett must til hårføningen!

Dagkrem fra Elemis – denne fikk jeg i et presseevent med Dermanor, og jeg har vært avhengig hver dag siden! Jeg vet ikke om jeg kun kan skylde på denne kremen, eller om Renu 28 og syrebehandlingene spiller en stor rolle, men den mykgjør, fukter og trekker raskt inn i huden. Denne bruker jeg både dag og kveld.

Body Butter fra Carita – kiloprisen er ganske høy på denne, men jeg vil faktisk påstå at det er verdt pengene. Denne lukter helt fantastisk, trekker godt inn i huden på alle kroppsdeler og mykgjør steder som albuer og knær. Denne virker oppstrammende på huden og skal fremheve konturene av kroppen. Utrolig, men sant.

IMG_9409

Hawaiian Tropic lipgloss – jeg elsker denne! Ikke bare beskytter den leppene mot rynker i form av solfaktor, men den gir en fantastisk glød, farge og plump! Denne bruker jeg ikke bare i sydenvarmen, men også hjemme og på jobb.

Eroma perfumes – jeg har allerede brukt opp en flaske siden jeg ble introdusert for dette merket tidligere i vinter, og nå som «passion» er tom er jeg over på «romance». Passion er nok den jeg ville kjøpt igjen, og jeg har aldri fått så mange komplimenter for parfymen min før jeg rullet på meg denne! ALLE komplimenterer den. Og da mener jeg ALLE! Familie, venner, kolleger, elevene på skolen, random folk på presseevents, selgere i syden.. Altså, what!

Renu 28 – denne fikk jeg prøve av bailineterapauten min, Anu, og den skal stramme opp huden, fjerne rynker, hjelpe mot hudproblemer og virke som en god primer under fuktighetskremen. Denne har jeg brukt fra og til i to måneder, og når jeg tar den på føler jeg at jeg har fått tidenes facelift. Huden strammer seg, og du kjenner virkelig at den fungerer. Altså, tror dere ikke på meg så les hva Caroline Maria skrev om den her.