Etter mye om og men har jeg endelig fått booket og betalt årets tredje sydentur, og i år som alle andre år faller valget på Bulgaria. Vi har hatt leilighet i Sunny Beach i 9 år, og jeg elsker at byen tilbyr meg strandlivet, shopping, seerverdigheter, god mat OG en real fest. Tidligere har vi reist opp til en måned av gangen, men i år landet vi på et to ukers opphold. Vi flyr med Thomas Cook igjen, så denne gangen håper jeg bare landingen går litt bedre enn hva den gjorde hjem fra Rhodos for en måned siden. Iløpet av juli tenker jeg å publisere en guide fra Sunny Beach. Hvor man bør bo, hvor man bør spise, hva man bør oppleve, hvor de beste utestedene er, og hva man bør se. Hva tenker dere om det? 🙂 I dag er det to uker til vi reiser, og jeg tenker allerede på pakkelisten. Ærlig talt så skrev jeg faktisk pakkelisten klar da jeg satt eksamensvakt i mai, men det trenger vi ikke snakke om *fnis*. Alt jeg vet er at dette blir en bedre bloggtur enn de forrige reisene til Bulgaria. Antrekkene skal velges med omhu, og jeg lover å publisere minst ett innlegg om dagen. Jeg gleder meg!

IMG_8334 IMG_8365 IMG_8315