Husker dere jeg skrev dette innlegget om mitt største og viktigste nyttårsforsett? Det viser seg at nyttårsforsetter kan fungere om man virkelig jobber for det. Jeg lovte meg selv at dette skulle bli mitt år, og at jeg skulle tenke mer på meg selv, hva jeg vil, og å leve ut mine drømmer. Jeg skulle få nye venner, jobbe med meg selv og bli en bedre versjon av meg selv, og reise til nye steder. Og hva har jeg gjort? Jeg har fått meg en ny bestevenn. Jeg har fått en strammere kropp og sunnere livsstil. Jeg har fått større og høyere stilling på jobben, og jeg har kommet rekordlangt med bloggen. Jeg har besøkt Hellas og Gran Canaria, og hittil har jeg planlagt en reise til Bulgaria, Polen, Spania og New York. Sunny Beach og Marbella-billettene er allerede booket, og jenteturen til København og gutte-turen til Krakow er allerede skrevet ned i kalenderen. Kanskje jeg rekker en Thailand-tur til jul? Hvem vet. Alt jeg vet er at vi er halvveis i 2015, og jeg har allerede klart å holde nyttårsløftet til meg selv. Jeg er så himla glad på mine egne vegne, og klar for å kicke ass resten av året!

IMG_6425

Det her er så jævlig hashtag fuckings #wanderlust ass. Jeg er gira!