Etter å ha sett utallige bloggere, kjendiser og tv-personligheter teste denne appen har jeg selv lastet den ned i App Store. Jeg snakker selvfølgelig om Loréals nye Make-up Genius – appen som legger make-up på selfiene dine ved å scanne ansiktet ditt. Her kan du velge mellom kjendisenes signaturlooks, eller lage dine egne. Det tar bokstavelig talt to tastetrykk, og vips så har du et helt nytt ansikt!

Jeg har kommet frem til tre favoritter i appen, og under ser dere hvordan «Bianca Balti Snow», «Vitas summerlook» og «Karlie Kloss» looken ser ut på meg. Jeg velger alltid øyesminke fremfor lepper, og ALDRI kombinert – derfor falt jeg for disse tre! Her har jeg fått både eyeliner og sotede øyne helt uten å jobbe for det! Kanskje du finner en ny look som passer deg?

collage

Annonse // Make-up genius finner du gratis i App Store ♥ Hvilken look kledde jeg best?