Og vips var rettsaken overstått, og jeg føler at skuldrene mine er hundre kilo lettere. Dette har jeg gått å tenkt på hver dag siden hendelsen 19. mai, og jeg har gruet meg utrolig mye til å være både fornærmede og hovedvitne i en straffesak som denne. Alt var over på 10 minutter, og selv om jeg fikk utrolig lite informasjon på forhånd syns jeg det gikk overraskende greit. Sist jeg var i en rettsal var jeg journalist, så du kan tro dette var et nytt kryss på uønsket-siden av bucket-listen! Den følelsen jeg hadde i dag anbefaler jeg ingen å kjenne på ♥

IMG_9847 IMG_9849 IMG_9850

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en roadtrip til Langhus med en venninne! Solen meldte sin ankomst tidlig i dag, så vi valgte å avslutte dagens skrekkhendelse med en cafètur på Picasso før vi kjørte inn til fruktlageret til Adams matkasse. Siden jeg er så heldig og kjører cab tok vi taket ned og strippet til undertøyet – hva gjør man ikke for å bevare brunfargen!? Et par rare blikk senere var vi fremme, og 40 kilo med frukt og grønt ble med i baksetet hjemover. Frukten er sponset til hagefesten jeg arrangerer i morgen, og jeg ser frem til å kutte grønt til den store gullmedalje. Planen var å lage en enkel pina colada-punsj, men nå ser det ut til å bli både fruktfat, grønnsaker og dip, og salat til grillmaten i tillegg.

Takk til Adams matkasse for et fantastisk samarbeid de siste ukene. Hele kundeservicen, maten, opplevelsen og folkene har gjort dette til en drøm, og jeg kan varmt anbefale alle å sjekke ut matkassene deres på Adamsmatkasse.no. Minner om at dere får -20% på valgfri kasse og 4,5 kilo gratis frukt gjennom denne linken.