Jeg har kanskje ikke helt skjønt greia med hvorfor ananasen har blitt så trendy på både mote – og kostholdsfronten denne sommeren, men jeg skal ærlig innrømme at jeg henger meg på trenden selv. Jeg vurderer å stjele med meg mammas 30 år gamle gullananas for å ha den som bordpynt, og jeg ønsker meg utrolig nok en magetopp fra Gina Tricot med ananaser på. Nå skal nemlig instafeeden være full av de, og du skal gjerne ha de på print på plaggene dine, på mobildekselet og rundt i huset ditt. Trender er egentlig en helt fucka greie, men det er også helt crazy spennende fra fler psykologiske synspunkter.

IMG_9888

Noen av dere har kanskje hørt om pineapple fruit bowls, men selv oppfattet jeg at fler ble overrasket på lørdag da jeg satte de frem. Det er jo ikke akkurat det største DIY-prosjektet jeg har lagt ut, men likevel håper jeg det er til inspirasjon nå som sommeren banker på døren. Det er lekende lett, og jeg vet ikke om det er noe poeng i å forklare hvordan man gjør det engang.

IMG_9889

Ananasen deles i to på høykant og innholdet skjæres ut i firkantede biter. Bitene brukte jeg i en pina-colada punsj på lørdag, men de kan gjerne blandes med annen frukt og legges tilbake i fruktskålen. Jeg brukte jordbær, druer og epler, men denne er også god med for eksempel ananas, mango og banan. Etter et raskt søk på Google så jeg også at folk har vanlige gryteretter i disse hjemmelagde fruktskålene og bruker de som tallerken, så iløpet av denne uken tenkte jeg å gjøre et forsøk på Bali kyllinggryte som faktisk inneholder ananas fra før av! Kult, ikke sant? Frukten er forresten levert av Adams matkasse ♥