– Et upublisert bilde fra da femellebloggerne var i Rhodos for å spille inn sesong 2 av webserien –

IMG_8629

Nå har jeg samlet krefter siden hagefesten på lørdag, og i dag er jeg klar for å rulle cabrioleten ut i finværet for et lite bad og en deilig sommerlunsj på Picasso cafè med kollegene mine på Sonans. I dag hadde jeg egentlig en rekke blogginnlegg å dele med dere, blant annet av den kule flashtattoo-sleeven jeg hadde på lørdag, men i et svakt øyeblikk klarte jeg å formatere hele minnekortet og mistet derfor ALT av bloggmateriale fra de siste dagene. Men frykt ikke – jeg kommer sterkere tilbake! Jeg har nemlig en hel fruktkasse igjen med deilige ingredienser som skal få lov å bli til juice, smoothies og is, og oppskriftene kommer selvfølgelig ut under kostholdskategorien her på bloggen sammen med noen nydelige oppskrifter fra Adams matkasse. Stay tuned! ♥