Er det en ting jeg har vært totalt avhengig av det siste året så er det permanent make-up i form av tatoverte bryn og vippeextensions. Her har jeg ingen annen sminke enn brunfarge og fregner, og jeg elsker å våkne klar til å løpe ut døren. Selvfølgelig får pudderkosten danse litt gjennom solpudderet før jeg drar på jobb, men det er egentlig det hele. Det har gått åtte måneder siden jeg tatoverte brynene mine hos Biotek Scandinavia i Oslo, og selv om de trenger en refill holder det foreløpig å farge brynene hos jenta som fikser vippene mine, nemlig Madeleine på Hokksundklinikken. Akkurat nå trenger vippene en liten touch-up, men det skal de få iløpet av uken. Jeg har forresten 14 millimeter C-curl, og neste gang er det 3D vipper på menyen! Hva syns dere?

IMG_9937IMG_9952IMG_9950

– Ønsker dere en super kveld videre! Nå er jeg ferdig med hjemmekontor og klar for å innta sofaen –