God morgen, sweethearts! Det sies å være Drammens siste soldag før sankthans, og selv om det svir at den siste uken min i Norge blir regnfull og grå har jeg mye å se frem til. Det er kun èn arbeidsdag igjen for min del – resten er hjemmekontor og bloggarbeid, og deretter retter jeg snuten mot Sunny Beach med kjæresten. Dagen i dag har hittil blitt brukt på å sluke hundre kopper kaffe i og med at jeg sov latterlig dårlig i natt. Klokken tre våknet jeg nemlig av at en flått krabbet på kinnet mitt, og i full panikk fikk jeg udyret skylt ned i toalettet etter mye skriking på Stian som lå å sov. Selv om jeg skiftet sengetøy samme dag får man jo følelsen av at det er flere der når man først har oppdaget den ene, så dere kan jo tro hva hjernen min lå å drømte om i natt. Æsj! Men for å tenke på noe annet – det er sol, jeg skal på sushibuffet med et knippe gode venninner og planene for resten av dagen er å campe på trampolinen med dynen og siste sesong av både Greys Anatomy og Orange is the new Black. Det vil si om jeg ikke havner på kino for å se SPY. Den må jeg jo bare få sett på det store lerretet! Lurer på om jeg skal få med meg en kompis iløpet av uken der altså.. Hva er deres planer?

IMG_9936kopiIMG_9935IMG_9934

// Antrekk fra Junkyard, flashtattoos fra Myjouels.no //