Nå har jeg endelig funnet sofaen etter en hektisk dag med shopping, kontorarbeid, trening og fadderbarn. Vi har nemlig vært på babysvømming, og jeg husker ikke sist jeg satt føttene i et lokalt innebasseng i Norge! Det er virkelig undervurdert, og nå som jeg har vært på løpetur med hundene mine kan jeg understreke det at jeg er sliten. For å holde på væskelageret og energien under øktene har jeg med meg elektrolytter, og for tiden finner jeg de i form av en halvlitersflaske med vann, kokosvann og granateple. Sistnevnte er ikke akkurat en frukt jeg pleier å plukke med meg fra grønnsaksdisken, men når Adams matkasse prakket det på meg var det på tide å finne på noe lurt å bruke det til. Deilig var det hvertfall!

IMG_9969IMG_9965 IMG_9968

Nå skal jeg tøye ut kroppen etter helgens festligheter, og det med hjelp av denne boken som omhandler styrketrening for jenter. Jeg aner ikke hva jeg driver med når jeg drikker, men det må være UTROLIG morsomt for alle andre som ser på meg. Har en følelse av at det er mye hopp, dans og sprell – og det kjennes på kroppen i flere dager i ettertid! Nå hopper jeg i sengs med jentene fra Orange is the new Black, og i morgen har jeg min siste arbeidsdag før min neste sydenferie. Livet ser lyst ut selv om skyene er grå, dere! Sov godt ♥