Nå har jeg kommet hjem fra en vill helg i Ski hvor jeg har vært på en av de beste hagefestene noensinne. Vi snakker jacuzzi, daiquiri i slush-maskiner, mohito-bar, russebussanlegg og DJ, og grillmat så langt øyet kunne se. Søsteren min hadde invitert nærmere hundre gjester hjem til seg i hagen, og hva som skjedde kan dere se på mystory @Haugaard91 på Snapchat – det kommer selvfølgelig en aftermovie iløpet av uken 🙂

Forrige uke mottok jeg en gave fra undertøysbutikken Mymuse.no, og jeg tenkte kanskje det var på tide å vise dere hva jeg fikk. Jeg legger selvsagt ikke ut hele finstasen, men her ser dere hvordan min favoritt «floral» ser ut i virkeligheten. Nettbutikken selger alt fra hverdagslig til mer sexy og vågalt undertøy, og jeg har allerede plukket ut mange favoritter. Dette settet blir selvfølgelig med til Bulgaria denne uken!

IMG_998822

Du finner settet mitt her og fler nyheter og lekkert undertøy hos Mymuse.no ♥