I denne månedens glossybox fokuserer de på kroppspleie, og selv om jeg er fast bruker av sololjene til Hawaiian Tropic fra før av var det mange produkter i denne esken jeg aldri hadde testet før. For dere som ikke er kjent med konseptet så er glossybox en glamboks med fem forskjellige produkter som du får sendt hjem for en fin pris av kroner 179,- per måned. Dette konseptet gir deg muligheten til å teste produktene før du eventuelt kjøper de, og det er en fin måte å finne nye favoritter på uten å gjøre dyre bomkjøp. Du kan lese mer om produktene og konseptet eller bestille glossybox her ♥

IMG_9962kopi

Hawaiian Tropic protective dry-oil med solfaktor 15: denne har jeg brukt siden videregående, og jeg elsker både konsistensen, duften og brunfargen den gir meg. Denne er allerede pakket ned i kofferten og blir med meg til Bulgaria i morgen sammen med fullsize-flasken, ansiktskremen og aftersun-krukken.

Make Up Store «messy» hair-tube: dette er en hårvoks med middels hold, og passer kanskje best for de med kortere eller mer typete frisyrer enn hva jeg med mitt lange, tykke hår har. Denne fungerer sikkert bra på kjæresten min! Denne skal gi håret dybde, spenst og tekstur, og er sikkert perfekt om du har lugg eller oppklippet hår!

Kueshi anti-cellilite lotion: denne har jeg ikke testet ennå da jeg fortsatt tester et par liknende produkter fra Bliss, men den gir fukt, strammer opp huden og tilfører elastitet. Med andre ord skal den forhindre cellulitter og gjøre huden myk og lite mottakelig for strekkmerker.

Etre Belle Cosmetics’ aloe vera fuktighets-gel: denne har litt av den samme funksjonen som cellulittkremen ovenfor, men den kommer i gel form og virker mer fuktighetsgivende enn cellulittforkjempende. Denne gjør også huden elastisk og inneholder liposomer som binder fuktighet i huden.

Sanex dermo protector shower gel: perfekt størrelse! Denne blir også med til Bulgaria så jeg får testet den. Sanex er kjent for å være bra. Denne er dermatologisk testet og inneholder ingen allergener eller parabener. Den beskytter huden mens den fuktgir og opprettholder kroppens naturlige PH-balanse.