De siste dagene har vært stressende og kaotisk, og jeg har ikke gjort annet enn å vridd hjernen min rundt i tanken på hva jeg må pakke og stelle i stand før jeg reiser. Ting var så mye enklere når jeg bodde hjemme, for da var det foreldrene mine som måtte bryne seg på hvem som skulle passe dyrene, hvor reservenøkkelen skulle ligge, hva vi skulle gjøre med all maten i kjøleskapet og hvordan vi skulle komme oss til flyplassen om vi valgte å sette bort bilen. Nå er alt min bekymring, og jeg har foreløpig ikke gjort en dritt. Det er én time til flytoget går, og jeg står her uten å ha gjort noen ting. Klassisk Haugaard når hodet får for mye å tenke på.

IMG_8708IMG_8723IMG_8394

Om alt går etter planen er jeg i Sunny Beach i 22-tiden i kveld. Jeg var helt sikker på at flyet mitt gikk i natt, men der tok jeg også feil. Jeg har virkelig ikke peiling, og tar ALT på sparket. Folk mener jeg er gal i hodet, men det får så være. Billettene fikk jeg heldigvis lokalisert i går – det samme med passet mitt. Vi blogges fra solfylte Bahami apartments ♥