Først av alt UNNSKYLD, UNNSKYLD, UNNSKYLD! Jeg har lett desperat etter et nett som er godt nok til bildeopplastning og blogging, men hittil har jeg mislyktes. Jeg fant en coffee-shop i dag med free wifi, men det har tatt meg nærmere to timer å laste opp bildene i dette innlegget. Jeg får ikke åpnet snaps, men jeg oppdaterer facebooksiden min og Instagram hyppigere nå som bloggen står nærmest stille. Vi koser oss her nede i varmen, og selv om vi kastet bort hele gårsdagen på å være fyllesyke har vi oppnådd akseptert mengde brunfarge og stappet i oss nok mat og drikke for en hel armé. Vi har shoppet, møtt på gamle venner fra favorittrestaurantene våre, og badet masse. I dag er det duket for beachparty på Bubble bar, men først må jeg få i meg frokost. Jeg setter virkelig alle planene til side for å prøve å oppdatere dere, og håper dere blir værende selv om nettet her i Bulgaria ligger igjen på 90-tallet.

IMG_0041IMG_0036IMG_0021IMG_0052IMG_0012

Vi koser oss i partybyen, og håper dere har litt sol og varme hjemme i Norge også ♥