Seks år har gått siden vi først ble kjent, og for fem år siden ble vi offisielt kjærester på Facebook. Det har vært fem lærerike, fantastiske og morsomme år, men det har også vært krevende. Vi flyttet sammen i startsfasen, før vi i det hele tatt ble kjærester. Vi kjente hverandre, men kanskje ikke godt nok. Utrolig nok så har det fungert i hele fem år, og vi kan feire at vi har vært samboere i fem år og en måned. Her har dere noe å lære av – alle dere som er redd for å binde dere og redd for å ta steget om å flytte sammen. Det har vært fem år med mas fra min side, irritasjon fra hans side, og jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har vært oppgitt over oppvask, klesvask og det at han aldri kommer hjem tidsnok til middag. Men hva betyr egentlig skitne sokker og halvvasket oppvask i det store bildet? Ingen verdens ting. Så lenge vi stoler på hverandre og gir hverandre frihet og rom til å være med andre mennesker, jobbe oss fremover og dyrke våre egne interesser så er det viktigere enn alt annet.

IMG_0176IMG_0178IMG_9362

Det har gått fem år, og jeg kunne ikke ha brukt de siste fem årene bedre. Kanskje kunne jeg gjort mye annerledes for min egen del, men det er ingenting han har stoppet meg i å gjøre. Drømmen min er fortsatt å reise verden rundt, og det kommer jeg til å gjøre selv om jeg har en kjæreste med andre interesser. Han har nemlig aldri hindret meg i å gjøre noe jeg virkelig vil, og jeg vet han heller ikke kommer til å gjøre det med det første. Og det er tillit og kjærlighet – noe jeg kanskje aldri finner et annet sted. Jeg kommer aldri til å lete frem en som finner seg i alle de sprø tingene jeg gjør og sier, og det er virkelig noe å ta vare på – for tålmodighet, det har vi hvertfall masse av.

Stian. Takk for at du er den du er, og at du tar vare på meg og elsker meg slik du gjør. Jeg elsker deg ♥