OH MY GOD så deilig det er å være hjemme igjen! Misforstå meg rett, jeg elsker å reise, men det er alltid så deilig å komme hjem med nytt sinn og blanke ark. Bare det å sette pris på å gjøre matinnkjøp, ta oppvasken og legge på nytt sengetøy igjen er helt fremmed for meg selv om jeg har vært en del på reise i år. Jeg har gjort mye siden jeg kom hjem i går! Jeg har ikke bare fått pakket ut og fått orden her hjemme, men jeg har rukket å være med familie og venner, gå 10 kilometer på skogen med hundene, jobbet litt med bloggen og i morgen har jeg et par møter i Oslo på agendaen før jeg stikker til Holmsbu i helgen. Nå skal jeg gjøre ferdig litt mailarbeid og spise ferdig rekesmørbrødene mine før jeg hopper i badekaret med jentene i Orange is the new Black. Nettet i Bulgaria var dessverre for dårlig til å streame på Netlix, så nå har jeg myyye å ta igjen!

IMG_0445 IMG_0447 IMG_0449 IMG_0051

Vi skrives mer senere i dag ♥