Var det vondt å tatovere øyebrynene? Vurderer å gjøre det til høsten! 
Det var ikke vondt, men ganske ubehagelig. Men jeg tenker heller at det virkelig var verdt det i etterkant!

Hvor er shortsen din fra? Den var nydelig!
Den er fra Lindex. Jeg fikk den av moren min rett etter jeg kom hjem fra Gran Canaria i April!

IMG_0085

Hvilket hotell vil du anbefale i Sunny Beach? 
Dette har jeg skrevet et innlegg om lenger ned på siden her, men kortfattet vil jeg anbefale Victoria Palace, Chaika Beach eller St. Helena om dere har budsjett til det, eller L&B, Neptun Beach eller Alba om dere ønsker komfort og prisvennlige omgivelser i sentrum.

Hvor er vesken i headeren din fra?
Den fikk jeg sponset av Kappahl rett før jeg reiste på bloggtur til Gran Canaria og Rhodos med Femelle.no!

header

Når kommer oppskriften på de hjemmelagde proteinkulene dine?
Oi, det har rett og slett gått i glemmeboka etter all reisingen! Beklager det. Den kommer så fort jeg får tid til å ta igjen tapt arbeid. Etter to uker med dårlig nett i Bulgaria henger jeg dessverre litt etter med alt av bloggarbeid, men nå er jeg hjemme i åtte uken og skal få rutinene på plass igjen 🙂

Hvor er såpeflaskene fra?
De er som skrevet tidligere fra et merke som heter L’usine, men jeg hører rykter om at de finnes på både Meny og Ultra til kun 49 kroner flasken! Anbefales på det varmeste. Lekkert design og nydelig duft på alle produktene!

IMG_9072

Hva jobber du som? Og hvordan får du tid til alt? Virker som du gjør så mye!
Jeg jobber i hovedsak som rådgiver for elever på Sonans Privatist i Drammen og på chatte-tjenesten til Sonans.no, men jeg er også utdannet journalist og fungerer derfor som frilansjournalist for ulike aviser og magasiner. Også blogger jeg jo for Femelle.no som er en stor jobb i seg selv! Jeg jobber også på Fresh Fitness, og tar oppdrag som fotograf gjennom facebooksiden min.