Annonse

Etter å ha landet mange nye samarbeid med ulike aktører innen skjønnhet og hudpleie har jeg vært veldig nøye med å skrive om solbeskyttelse. Jeg innså ikke før i år hvor viktig det faktisk er å beskytte seg i solen, og det var etter å ha fått et par kraftige slag i trynet da fler jeg er veldig glad i har fått hudkreft. Solbeskyttelse er viktig. Solbeskyttelse redder liv, holder deg ung og gjør deg vakrere ettersom årene går. Så hvorfor er det så vanskelig å få alle til å smøre seg inn? Nivea hadde forrige uke en gjeng med soleksperter ute i Oslo-området hvor de informerte tilfeldig forbipasserende om viktigheten av å beskytte seg mot solen, og jeg håper mange av dere fikk litt lærdom av disse smarte, omsorgsfulle menneksene.

IMG_0543

I samarbeid med NIVEA har jeg fått lov å teste ut mange av deres nyheter, og denne uken fikk jeg disse produktene i posten. En solkrem for dagene solen ikke steker like godt, og to in-shower-after-sun produkter. Tidligere i år delte jeg ut en festivalpakke fra NIVEA, og også denne gangen kan en av dere motta en overraskelse i posten. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Facebook-siden min og like NIVEA-videoen jeg har lagt ut der. Ikke bare fordi du vil vinne, men fordi du vil dele videoen og gjøre vennene dine mer obs på hvor mye skade solen faktisk kan gjøre.

IMG_0551

Har du fortsatt ikke skjønt viktigheten av solbeskyttelse? Klikk deg inn på www.nivea.no og les mer om solen! ☀