Femelles webserie-prosjekt har gitt meg utrolig mange flotte opplevelser denne våren, og med både Gran Canaria og Rhodos bak meg ser jeg frem til neste tur med bloggerne til Marbella. Men i prosessen har det skjedd mye forskjellig som har gjort at jeg har noen gode – men dessverre også noen dårlige nyheter til dere. Vi har bestemt oss for å ikke sende det som skulle være sesong 1, nemlig Femellebloggerne i Gran Canaria. Noen av jentene valgte å la vær å signere kontrakten, noe som selvfølgelig er kjedelig for dere som fulgte bloggene våre i perioden og så hvor mye sprell vi fant på i den perioden. Som et plaster på såret skal jeg lage en uoffisiell video med klipp fra turen slik Helene Lekven også gjorde, men kanskje jeg får med noen klipp hun ikke hadde da hun lagde videoen. Det eneste fra Gran Canaria som ligger ute per dags dato er nemlig denne snutten:

Den gode nyheten er at Rhodos-sesongen er ferdig og klar til lansering om et par dager, og alle har signert og levert inn kontrakten! Jeg både gleder og gruer meg, men tror og håper dere får et nytt og kanskje mer positivt og mindre stivt inntrykk av meg og de andre bloggerne. Dessverre gjorde vi ikke like mye på denne turen som vi gjorde i Gran Canaria (med tanke på utflukter, photoshoots osv) men jeg tror dere får noen morsomme klipp fra bassenget, villaen, den impulsive sponsede hotellturen vår til Rhodos, og mye mer. Jeg lagde forresten en liten teaser på flyet hjem fra Rhodos, og den ser du her:

Håper dere er klare for liv og røre! Neste sesong blir fra Barcelona-jentene, og jeg gleder meg til å følge med ♥