God ettermiddag, søtsaker! Håper dere har det fint, og er litt heldigere med været enn hva vi er her i Drammen i dag. Her er det nemlig sendt ut OBS-varsel for flomfare og tordenstorm, så alle planene mine falt i grus. For det første skulle jeg gå Kjøsterudjuvet for andre gang denne uken, og deretter skulle jeg hoppe i bilen og kjøre ned til familien i Porsgrunn. Med en hund som omtrent legges inn på dyreklinikken hver gang det er storm får jeg bli hjemme og trøste henne så hun ikke hyperventilerer igjen. Var det noen som sa bortskjemt?

IMG_0553IMG_0554IMG_0555

Når det er sagt har jeg fått i meg dagens andre måltid, noe som er rekord for meg som har stoppet opp forbrenningen ved å holde meg til ett måltid om dagen, men jeg prøver å lære meg å spise oftere og hittil går det knasende bra! Jeg oppgraderte det kjedelige knekkebrødet med chili-tunfisk til croissant med ferske, norske jordbær og lett-sjokolademelk. Det er lov å kose seg når det er dårlig vær, am I right? I morgen blir det definitivt Kjøsterudjuvet..

Nå skal jeg rydde litt i leiligheten, rigge om i garderoben og ta meg et etterlengtet boblebad med Fotballfrues dagbok i hendene før jeg skal jobbe litt fra sofakroken. Man kan si mye rart om Caroline Berg Eriksen, men jeg er nesten like fascinert av idèen bak denne boka som jeg er av Kim Kardashians selfiebok! Vi blogges ♥