God morgen fra Drammen! Nå logger jeg mine siste timer på Sonans før jeg vender nesen mot Porsgrunn. Er jeg heldig rekker jeg en tur innom Tønsberg og Tjøme også, men det vil tiden vise. Barnslig som jeg er har jeg mest lyst til å reise til badeland i Bø, men det spørs om jeg får med meg mine ellers så voksne venner på det 😉 Denne helgen har jeg bare kos i kalenderen, og jeg tenker at det ikke er feil med litt grilling og sol i varmen – om været byr på seg selv. Jeg vet jo at det er festival og god stemning i Tønsberg i helgen, men det er også bacalao-festival i Brevik, og jeg er en sucker for fisk, festival og små sjøbyer. Om jeg rekker alt på to korte dager kan jo bli spennende. Jeg er hvertfall klar for å rulle ned E18 i cabriolet og solbriller. Vi blogges fra Kjølnes! ☀

unnamed (1)unnamed (1)

Sko Birkenstock jeans og topp Gina Tricot Skjorte Monki Jakke Junkyard accessories Michael Kors