– annonse –

Jeg regner med de fleste har fått med seg Cara Delevingnes spillefilm som kommer ut denne uken? Filmen heter Paper Towns og har premiere i Norge førstkommende fredag, og jeg skal selvfølgelig se denne på kino med jentene! Ikke bare fordi jeg elsker Cara Delevingne og alle de sprø påfunnene hennes, men også fordi jeg elsker mannen bak historien, John Green, som også lagde tårepresseren «The Fault In Our Stars» som tok verden med storm, snørr og tårer i fjor. Dette er en film med semiromantisk tenårsdrama og en god dose humor, noe som passer meg perfekt.

«Hele sitt liv har Quentin «Q» Jacobsen (Nat Wolff) vært avstandsforelsket i den eventyrlystne naboen Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne). Så da hun plutselig kommer klatrende inn soveromsvinduet hans og vil ha han med ut på en genial hevntokt, følger han etter. Etter at det nattlige toktet er over og en ny dag gryr, møter Q på skolen og finner ut at Margo, som alltid har vært en gåte, nå har blitt et mysterium. Men Q oppdager snart at det finnes spor – og at de er til ham. Han blir lokket ut på en uventet ferd, og jo nærmere han kommer, desto mindre ser Q av jenta han trodde han kjente. Og alt bunner ned i det uunngåelige spørsmålet – hvem er egentlig Margo?» – Filmweb.

Er dette en film dere kunne tenke dere å se?