Jeg trodde jeg hadde lange øyevipper til jeg ble bitt av extensionsbasillen. Når jeg tar de av meg nå føler jeg meg naken, og denne falske skjønnheten har plutselig blitt en naturlig del av meg og mitt utseende. Jeg har tross alt hatt vippeextensions i 18 måneder, så dere kan jo tenke dere synet på den relativt nye venninnen min da hun var med å fjerne det forrige vippesettet (!!!). Hun hadde aldri sett meg uten vipper før, og det eneste hun klarte å si var at jeg var søt. SØT? Really? There’s nothing cute about looking tired.

IMG_4516IMG_4522

Forrige gang jeg fylte på var det vakre Camilla Gabriella på Hokksundklinikken som tok jobben. Jeg gikk for en litt kortere variant da det blir enklere å fylle på, og gikk for 12 millimeter C-curl. Madeleine som jeg har gått til tidligere har fulle lister med hudpleie, injeksjoner og andre behandlinger, så ønsker dere å lese mer om deres REKORDBILLIGE behandlinger kan dere klikke dere inn på denne linken. Prislisten er oppdatert og ligger ute festet til facebooksiden deres nå 🙂 Vi snakker ikke bare vipper, men også fillers, kostholdsveiledning, hårfjerning, hudpleie, massasje og mye, mye mer. Hokksundklinikken anbefales på det varmeste når det kommer til pris og personale, og jeg er stolt av å være deres lille ambassadør.