Jeg er kanskje den mest aktive bloggeren på snapchat i historien, og storyen min er alltid full av bilder, filmer, fyll og kleine selfies. Lørdag kveld mistet jeg mobilen min, og da jeg fant den igjen søndag morgen hadde jeg 33+ ubesvarte anrop – blant annet kollegaen min, familiemedlem og venner som lurte på om jeg var død ettersom storyen min så og si var tom. Den er ALDRI tom. Følg meg på @Haugaard91 ♥

collage1

1. Kjøsterudjuvet alene med hundene. 2. Fisketur på Eiksetra med Stine og Stian. 3. Spiraltopp-tur med Glenn.

collage2

4. Militærbil-tur med jentene. 5. Gutta ble også med, og vi dro på skogstur! 6. Cabriolet-tur til Holmsbu i juli.

collage3

7. En kosete Nala som er livredd for storm. 8. Overnattingsbesøk av BF. 9. En bloggleser jeg møtte på byen? 😂

collage4

10. Hagefest med gode venner! 11. Klein hilsen fra Christer Høybråthen – haha! 12. Raknet strømpebukse.

collage5

13. Blomster fra verdens beste fetter. 14. Selfie i bursdagsantrekket. 15. Bursdagsgaven fra venninne mine, hah!