fall

 

Dette sier jeg hver eneste august – jeg elsker høsten! Selvfølgelig håper jeg jo som alle andre at sensommeren melder sin ankomst snart, og skal man tro dagens tabloidaviser er den mest sannsynlig på vei, men jeg kan ikke noe for at jeg gleder meg til høsten likevel. Jeg er klar for å pakke meg inn i store skjerf, lange cardigans og myke tekstiler, og jeg er klar for å ta ibruk varme hverdagskjoler, røde lepper, sort, kraftig eyeliner og sist, men ikke minst, ullhatten min fra HM. Jeg er klar for å høre knitter og sprak fra peisen, lange bad i boblekaret, mørke kvelder med stearinlys og tv-serier, og store tekopper på sengekanten med en god bok før sengetid. Høsten gir meg en behagelig og rolig sinnstemning, og det har jeg planer om å få utløp for i klesstilen. Jeg sier det igjen – høsten er min favorittårstid – det syntes garderoben min og!