God kveld fra årets mest overarbeidede jente! Dagene har aldri føltes så korte, og jeg føler jeg er i ferd med å gå på veggen om jeg ikke klarer å innhente meg de nye rutinene snart. Stresshormonet legger seg som en smultring rundt magen, og jeg spiser dårlig, trener lite, har VONDT i kroppen og drikker alt for mye kaffe. Det er helt sykt hvor lite som egentlig påvirker kroppen.. Kjæresten min har sin første dag på lærerhøgskolen, og jeg føler jeg gir han like dårlig oppfølging som jeg gir meg selv søvn – og det er lite 😉 Jeg er på min siste time med hjemmekontor før jeg tar kvelden med tv-serien Under The Dome. Jackson har allerede campet ved siden av meg, og han ser ikke ut til å rikke seg med det første. Noen ganger lurer jeg på hvordan det er å være en elsket, liten valp som får alt på sølvfat. Haha!

IMG_0878 IMG_0873

– Egendesignede mac og iphone-etuier fra caseapp.no