et samarbeid med weightless.no

IMG_0801IMG_0797IMG_0837

Ladies! Jeg har endelig funnet den perfekte treningsbuksa for styrkeøvelser! Dere kjenner den kanskje igjen? Rumpebuksa, som den kalles her i landet, har blitt min nye favoritt og jeg gleder meg til å teste flere bukser fra Freddy’s Wr. Up-serie. Jeg har alltid vært tilhenger av 2XU, Nike og Under Armour under trening, men etter jeg fikk tilsendt denne har jeg ikke brukt annet. De kan rett og slett ikke måle seg med noen andre bukser! De sitter som støpt på kroppen, og takket være gummilistene rundt livet og rumpeballene får rumpa seg et ekstra løft, og det finnes ikke en sjanse i havet for at den sklir ned ved magen – selv i terreng eller i full spurt! Rumpa får også den runde fersken-formen takket være mønsteret i korsryggen. Du får tak i treningstightsen på salg HER til kun 498,-, men weightless.no har utrolig mange flotte jeans også, så jeg anbefaler dere å ta turen innom nettbutikken om så bare for å kikke. Og psst: gå opp en størrelse om du er i tvil! Jeg er helt frelst! ♥♥♥

// Forhåndspublisert innlegg